Inlägget innehåller reklam via annonslänkar.
Länkar på sidan kan ge oss provision vid klick eller köp hos butiken. Läs mer om vår process samt hur vi tjänar pengar här.

Bästa proteinpulvret från Tyngre 2023

Uppdaterad:

Proteinpulver har blivit ett populärt och smidigt sätt att komplettera den dagliga kosten med protein för att hjälpa till med muskeltillväxt och återhämtning. Det finns många olika märken och produkter på marknaden, och det kan vara svårt att välja det bästa alternativet. I detta inlägg kommer vi att fokusera på proteinpulver från Tyngre, ett svenskt företag känt för sina högkvalitativa produkter och engagemang för träning och hälsa. Vi kommer även ge dig en köpguide där vi kort går igenom vad du bör tänka på innan du köper ett proteinpulver.

Vill du läsa mer om proteinpulver så kolla vårt inlägg om det bästa proteinpulvren på marknaden.

Vilket är det bästa proteinpulvret från Tyngre?

Vassle: Tyngre Vassle

Viktiga specifikationer

 • Protein/100g:75g
 • Proteinhalt:75%
 • Energi/100g:395 kcal
 • Fett/100g:6,9g
 • Fetthalt:6,9%
 • Socker/100g:6,0g
 • Sockerhalt:6%
Näringsinnehållet kan variera beroende på smak

Kasein: Tyngre Kasein

Viktiga specifikationer

 • Protein/100g:73 g
 • Proteinhalt:73%
 • Energi/100g:346 kcal
 • Fett/100g:2,1 g
 • Fetthalt:2,1%
 • Socker/100g:5,5 g
 • Sockerhalt:5,5%
Näringsinnehållet kan variera beroende på smak

Kort om Tyngre

Tyngre är ett svenskt företag som grundades av bästa vännerna Alex och Andreas, som båda är passionerade för träning, hälsa och välbefinnande. Syftet med Tyngre är att skapa en omfattande plattform som belyser en rad träningsdiscipliner, från bodybuilding och fitness till kraftsporter som styrkelyft, tyngdlyftning och strongman, samt moderna träningsmetoder som Crossfit. Med målet att vara tillgängliga på en rad digitala medier erbjuder Tyngre läsvärda artiklar, inspirerande bilder, videoklipp och engagerande podcasts som är tillgängliga på flera plattformar utan kostnad för användaren.

I början var Tyngres kosttillskott och klädkollektioner avsedda att fungera som stöd för att stärka varumärket, men de har med tiden vunnit mark och blivit en viktig del av företagets kärnverksamhet. Tyngre fokuserar på att erbjuda enkla, lättbegripliga och effektiva produkter, som grundar sig på beprövade fakta snarare än marknadsföringshype. Ett centralt mål är att deras produkter ska smaka bra och erbjuda njutning. Som ett företag som värnar om innovation och inkludering strävar Tyngre efter att vara lyhörda, opartiska och snabbt anpassa sig till förändringar, samtidigt som de uppskattar vikten av glädje och samarbete i alla sina företag och partnerskap.

Läs mer om Tyngre!

Specifikationer att kolla på

 • Proteininnehåll: Kontrollera hur mycket protein som finns i varje portion.Högre proteininnehåll innebär att proteinpulvret är mer effektivt för att hjälpa dig att bygga och bibehålla muskelmassa. Kom ihåg att dina individuella proteinbehov kan variera beroende på faktorer som ålder, kön, träningsmål och aktivitetsnivå.
 • Proteinkälla: Välj den proteinkälla som passar bäst för din kost och personliga preferenser. Om du är laktosintolerant eller följer en vegansk kost, är veganska alternativ ett utmärkt val. Tyngre erbjuder vid skrivande stund endast vassleprotein och kaseinprotein.
 • Aminosyraprofil: Undersök aminosyraprofilen för att se om proteinpulvret innehåller alla nio essentiella aminosyror som kroppen behöver för att bygga och reparera muskelvävnad. Ett proteinpulver med en komplett aminosyraprofil säkerställer att du får alla de byggstenar som krävs för muskeltillväxt och återhämtning.
 • Smak: Välj en smak som du tror att du kommer gilla och som passar dina preferenser. Om du är osäker kan du prova mindre förpackningar för att testa olika smaker innan du köper en större mängd.
 • Pris: Tänk på att dyrare inte alltid innebär bättre, men det är viktigt att inte enbart basera ditt val på priset. Balansera kostnaden med andra specifikationer för att hitta det bästa proteinpulvret för dig.
 • Storlek: Proteinpulver finns i olika storlekar och förpackningar. Tänk på hur mycket proteinpulver du kommer att använda och hur ofta du vill köpa nytt. Om du är nybörjare eller vill prova olika smaker kan mindre förpackningar vara ett bra alternativ. Om du redan vet vilket proteinpulver du föredrar och använder det regelbundet kan det vara mer kostnadseffektivt att köpa större förpackningar.
 • Ingredienskvalitet och tillsatser: Ta en titt på ingredienserna i proteinpulvret och undvik onödiga tillsatser som konstgjorda färgämnen, sötningsmedel eller konserveringsmedel. Det kan vara fördelaktigt att välja proteinpulver som är tillverkade med naturliga ingredienser och sötningsmedel, för att minimera eventuella negativa effekter.

Sammanfattning

Nu har du förhoppningsvis mer koll på både Tyngre och om du vill testa något av deras proteinpulver. Letar du efter en svensk tillverkare som håller hög nivå så är Tyngre absolut ett av de bättre alternativen. Om du skulle vara intresserad utav fler av deras produkter så kika deras varumärkessida på Price Runner, alltid ett smidigt sätt att hitta produkter från företag man gillar!

Kom ihåg att kosttillskott som proteinpulver är ett komplement till en balanserad och näringsrik kost, och att det är viktigt att fortsätta äta en hälsosam kost och träna regelbundet för att uppnå optimala resultat. Det gäller oavsett om du väljer ett proteinpulver från Tyngre eller någon annan tillverkare.